Ανδρέας Παπακωνσταντίνου - Φωτογράφος / Φωτορεπόρτερ

Σπούδασα Γραφιστική και Φωτογραφία στον ΑΚΤΟ.

Η πρώτη επαφή μου με την φωτογραφική μηχανή έγινε από τα πρώτα χρόνια μου, καθώς ο αδελφός του πατέρα μου ήταν επαγγελματίας φωτογράφος. Απο τα 18 μου χρόνια ξεκίνησα να δουλεύω σαν βοηθός φωτογράφου και Junior Art designer και τότε άρχισα να ασχολούμαι και με το Video editing. 

Μετά απο 17 χρόνια εμπειρίας σε εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφικά πρακτορεία ξεκίνησα να δουλέυω σαν freelancer και το 2016 ίδρυσα την Tourette Photography.

Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούμαι με το design, video, φωτορεπορτάζ, αθλητική φωτογραφία, αλλα και εμπορική φωτογραφία.

Η Tourette Photography είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε κυρίως να κινείται γύρω απο τα Media με βασικό αντικείμενο την αθλητική φωτογραφία, αλλα επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως το πορτραίτο, η μουσική, το προϊόν και το φαγητό και ποτό.

Στο αθλητικό φωτορεπορτάζ έχω μεγάλη εμπειρία φωτογραφίζοντας επί σειρά ετών αγώνες και αθλητικά γεγονότα σε διοργανώσεις όπως η Turkish Airlines Euroleague, τα UEFA Champions and Europa Leagues, το FIBA Basketball CL, τα προκρηματικά των EURO και FIFA World Cup όσον αφορά την Εθνική Ελλάδος, η Superleague Greece, η Basket League Greece, καθως και διεθνείς και εγχώριους αγώνες στο Water Polo, Volleyball, Handball, αλλά και στον Στοίβο.

 

Phone: +30 6948 51 37 35

Mail: [email protected]

Web site: www.tourettemedia.com

Facebook: www.facebook.com/tourettephoto

Instagram: @tourette_photography